Over mij

ik-met-boeken
Hoi allemaal! Mijn naam is Inge. Ik ben 20 jaar en kom uit het kustplaatsje Katwijk. Ik studeer Communication and Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool.

Ik ben van kleins af aan al gek op lezen. Ik had altijd wel bibliotheekboeken liggen, en op de basisschool waren de leesuurtjes in de middag mijn favoriete momenten van de dag. Het lezen verminderde echter een beetje toen ik naar de hogere klassen van de middelbare school ging. De boeken van die stomme verplichte leeslijst waren niet echt mijn straatje en dat vond ik erg jammer. Gelukkig had ik de trilogieën van De Hongerspelen en Divergent gelezen, en wist ik daardoor dat het Young Adult genre bestond. Zodra ik dus van de leeslijst af was, wist ik de boeken te vinden die ik wel écht leuk vond.

Ik ben deze blog eigenlijk gestart voor een opdracht voor school, onder het mom van: daarmee verbeter ik mijn schrijfvaardigheid en leer ik omgaan met WordPress. Maar stiekem vond ik het ook gewoon super leuk om te doen, en na het afronden van de opdracht heb ik besloten lekker door te gaan met bookbloggen. Ik vind het heerlijk hier mijn eigen plekje te hebben waar ik kan praten over de boeken waarvan ik hou. Er zijn niet zo heel veel mensen in mijn omgeving met dezelfde liefde, dus ben erg blij dat ik hier mijn ei kwijt kan!

Reading forces you to be quiet in a world that no longer makes place for that. – John Green

Naast lezen heb ik ook nog andere hobby’s. Netflix is iets wat standaard nu op mijn tv, laptop, iPad en iPhone geïnstalleerd staat. Ook ben ik verslaafd aan Pokémon, Phoenix Wright en Professor Layton – games op mijn Nintendo 3ds. Verder vind ik het ook heerlijk te experimenteren met Photoshop, en ik wil uiteindelijk graag een manier vinden hoe ik dat kan gaan gebruiken op deze blog. Zomers ben ik bij elk zonnestraaltje te vinden op strand, en soms zit ik dan ook wacht als strandwacht bij de Reddingsbrigade.

Nou, ik hoop dat je zo een beetje een beeld van me hebt kunnen krijgen. Wil je nou meer weten, kun je me natuurlijk van alles vragen. Lijkt me super leuk jou ook te leren kennen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: